Veel schade door ontploffing bij appartement aan Amsterdamstraat in Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Een ontploffing heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor veel schade gezorgd bij een appartement aan de Amsterdamstraat in Den Bosch. Vermoedelijk heeft iemand een explosief voor de deur van het appartement gelegd aan dat af laten gaan.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Vermoeden
De bewoner was aan de achterkant van zijn woning TV aan het kijken toen de explosie zich voordeed. Hij raakte niet gewond. Ook zijn hond die wel in de buurt van de voordeur lag bleef ongedeerd. De man denkt te weten wie het op hem gemunt heeft maar wil daar verder niets over zeggen. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek.

 

Foto’s: Bart Meesters / Meesters Multimedia