Lange files na ongeval met beknelling op A50 bij Herpen

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

HERPEN – Bij een ongeval op de A50 bij Herpen is donderdagochtend rond 8.15 uur een automobiliste gewond geraakt. De vrouw kwam daarbij bekneld te zitten en de brandweer moest het dak eraf knippen om het slachtoffer zo voorzichtig mogelijk uit haar auto te kunnen halen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Meerdere voertuigen
Ze is daarna door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Rijkswaterstaat waren meerdere voertuigen bij het ongeval betrokken. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Files
Door het ongeval was de rijbaan richting Nijmegen afgesloten en moest het verkeer daar over de vluchtstrook worden geleid. Kijkers naar het ongeluk zorgden in de andere rijrichting juist voor vertraging. Zowel richting Oss als richting Ravenstein ontstonden lange files. Pas nadat een berger de auto van de vrouw rond 9.25 uur had afgevoerd losten die langzaam weer op.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision