Bejaarde fietser overleden na aanrijding met doorgedraaide automobilist in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – De 77-jarige man uit Geldrop die donderdagavond zwaargewond raakte bij een ongeval op de Rielsedijk in Eindhoven is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De man werd geschept door een auto. Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto was erg agressief en, mogelijk onder invloed van drank of drugs en is aangehouden.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Traumahelikopter
Door de klap vloog het slachtoffer via de motorkap en de vooruit over de auto heen en kwam achter de auto op het wegdek terecht. De fiets van het slachtoffer is daarbij totaal vernield. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed de man dus alsnog aan zijn verwondingen

Onderzoek
Voor zover bekend werd de fietser van achter aangereden. Omstander spreken over een snelheid van zeker 100 km per uur waarmee de auto door het 30km gebied reed. De politie zal onderzoek doen naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision