(VIDEO) Overval op Kruidvat winkel aan Dorpstraat in Ulvenhout

0

ULVENHOUT – Op de Kruidvat vestiging in Ulvenhout is vrijdagochtend een overval gepleegd. Een man kwam de winkel aan de Dorpstraat binnen en dreigde dat hij een vuurwapen bij zou hebben.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Burgernet
Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Het is niet duidelijk of de dader iets buit wist te maken. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft een Burgernet bericht verspreid met het signalement van de overvaller.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Signalement
Het zou gaan om een man van 30 tot 40 jaar oud van ongeveer 1.80 meter lang. Hij was in het zwart gekleed, droeg een pet en zonnebril en zou te voet zijn vertrokken. Omwonenden worden opgeroepen naar de overvaller uit te kijken maar hem niet te benaderen. Kort na de overval in Ulvenhout was ook een Etos winkel in Breda het slachtoffer van een overval. het signalement van de dader zou mogelijk overeenkomen.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia