Man loopt brandwonden op bij brand quad in Leenderbos bij Valkenswaard

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VALKENSWAARD – In het Leenderbos bij Valkenswaard is zondagmorgen een quad uitgebrand. De bestuurder merkte dat het voertuig rond 8.30 uur begon te haperen en zette de quad aan de kant. Hij vermoedde dat hij het voertuig moest achterlaten en om te voorkomen dat de quad al te veel op zou vallen en zo eenvoudig gestolen kon worden parkeerde hij deze achter een stapel gekapte bomen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Brandwonden
Daarna vatte de quad echter al snel vlam en het vuur sloeg over op de stapel boomstammen. De man probeerde de brand te blussen met zand maar liep daarbij brandwonden op aan zijn handen. Daarop is de brandweer gealarmeerd. Die wist de brand snel te blussen en koelde de brandwonden van het slachtoffer. De verzorging van de man is later overgenomen door ambulancemedewerkers.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision