Politie zoekt twee specifieke getuigen van dodelijk ongeval Rielsedijk Eindhoven

0
Beeld: Politie

EINDHOVEN – Op donderdag 19 april raakte een 77-jarige man uit Geldrop ernstig gewond bij een aanrijding op de Rielsedijk in Eindhoven. In het ziekenhuis overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen. De man fietste die donderdagavond rond 19.40 over de Rielsedijk en werd daar door een personenauto geschept. De 22-jarige bestuurder van de personenauto werd door de politie aangehouden.

Onderzoek
De politie doet nog steeds onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding. Naast het sporenonderzoek van de verkeersspecialisten, zijn agenten met meerdere getuigen in gesprek gegaan. Daarnaast heeft de politie diverse camerabeelden bekeken.

Specifieke getuigen
Op een van deze beelden zijn twee wandelaars te zien die over de Rielsedijk lopen vlak voor de aanrijding. De personenauto passeert hen en rijdt door. De politie zou heel graag in contact komen met deze twee personen. Zij kunnen mogelijk cruciale informatie geven over de aanrijding, maar mogelijk ook wat er aan vooraf ging. De politie roept hen op om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.