Man aangehouden bij felle woningbrand in Etten-Leur

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

ETTEN-LEUR – In een bovenwoning aan de Torenvalk in Etten-Leur heeft donderdagmiddag een felle uitslaande brand gewoed. Er waren twee personen aanwezig toen de brand rond 15.25 uur ontstond. Een van beide kon zelf uit de woning vluchten, de tweede moest er door de brandweer uit worden gehaald.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Arrestatie
Deze man ademde daarbij flink wat rook in en moest door ambulancepersoneel worden behandeld. Daarna is hij door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Waarom de man werd gearresteerd is niet bekend.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Middelbrand
De brandweer schaalde op naar code middelbrand en riep twee blusvoertuigen, een hoogwerker en officier van dienst op. Ondanks een snelle inzet lijkt de woning volledig uitgebrand.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia