(VIDEO) Twee keer brand in paardenstal aan Leuvenstraat in Oss

0

OSS – In een paardenstal aan de Leuvenstraat in Oss heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee keer brand gewoed. Rond 1.10 uur kwam een eerste melding binnen van een brand.De brandweer was na ongeveer tien minuten ter plaatse en bluste de brand.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tweede brand
Rond 5.00 uur ontdekte een voorbijkomende fietser dat er opnieuw brand woedde. De man alarmeerde de brandweer maar ondernam ook alvast een eerste bluspoging. Met een emmer die bij de stal lag schepte hij wat water uit een drinkbak van de dieren en wist zo de vlammen te doven.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Warmtebeeldcamera
De brandweer was ook dit keer snel ter plaatse en maakte het karwei af. Met behulp van een warmtebeeldcamera werd gekeken of de brand nu echt goed uit was.

 

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision