(VIDEO) Appartementen Oosterhout ontruimd na woningbrand Loevensteinlaan Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een gedeelte van een appartementencomplex aan de Loevensteinlaan in Oosterhout is in de nacht van zondag op maandag tijdelijk ontruimd geweest vanwege een woningbrand. In een appartement op de eerste verdieping ontstond door nog onbekende oorzaak brand in de woonkamer. De melding kwam net na 04:00 uur binnen bij de meldkamer.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Hoogwerker
De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Ook een ambulance werd gealarmeerd maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Rookontwikkeling
De bewoner van het appartement was niet thuis. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Door de rook kwam veel rookontwikkeling vrij. Waarschijnlijk kunnen de meeste bewoners hun appartement weer terug in, voor de getroffen woning en de woningen boven het getroffen appartement was dat nog niet duidelijk.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia