Vier doden bij twee ernstige ongevallen in Tilburg en Oosterhout

0

TILBURG/OOSTERHOUT – Bij twee dodelijke ongevallen in Tilburg en Oosterhout zijn in totaal vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Eén slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Ongeval op de A27 bij Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Oosterhout
In Oosterhout gebeurde zondagavond een ernstig ongeval op de A27. Daar verloor een bestuurder de macht over het stuur. In de auto zaten in totaal vier mannen en een vrouw. Een man en vrouw werden uit de auto geslingerd. Het mannelijke slachtoffer was op slag door, de vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht waar zij later die avond aan haar verwondingen overleed. De bestuurder van de auto met Frans kenteken is aangehouden.

Twee doden bij ongeval in Tilburg. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Tilburg
In Tilburg gebeurde maandagochtend vroeg een ernstig ongeval op de Rueckertbaan in Tilburg. Daar waren eveneens twee dodelijke slachtoffers. Eén slachtoffer ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Het drie-tal zat in een auto die door nog onbekende reden tegen een boom botste. Het slachtoffer was op slag door. De ander overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.