(VIDEO) Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk

0

WASPIK – Een fictieve melding van een brand achter een woning dinsdagavond aan Het Vaartje in Waspik. Fictief want brandweer Sjoerd en zijn collega’s, ambulancemedewerkers en politie hadden snode plannen gemaakt om Ilona zijlmans van de ambulance naar Waspik te krijgen. Met een spoedmelding werden Ilona en haar collega’s naar Het Vaartje in Waspik geroepen.

Ilona krijgt de ring van Sjoerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Schuurbrand
Achter een woning werd een fictieve schuurbrand nagebootst. Bij aankomst van de ambulance was de brandweer al binnen in de schuur. Ilona werd samen met haar twee collega’s naar de schuur gedirigeerd maar vanwege de rook was gepaste afstand noodzakelijk. De brandweer kwam met een slachtoffer naar buiten. Ilona keek raar op dat het slachtoffer geen mens maar een pop was, meteen daaropvolgend sprong Sjoerd de brandweerman op Zijn Ambulancemedewerkster (Ilona) af en overhandigd haar een bos bloemen.

Op de knieën
Natuurlijk ging Sjoerd op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Nog steeds verbaasd maar vol overgave volgde een ja! Na een dikke kus overhandigde Sjoerd haar de ring. Ondertussen waren ook andere collega’s ter plaatse en werd het stel gefeliciteerd.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia