Man met been bekneld onder betonblok op bouwplaats in Den Bosch

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

DEN BOSCH – Bij een ongeval op een bouwplaats aan de Balkweg in Den Bosch is woensdagmorgen een man gewond geraakt. Hij kwam rond 11.00 uur met een been bekneld te zitten onder een betonblok. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst kwamen ook de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Bevrijd
De man kon worden bevrijd door het betonblok met een takel van zijn been af te takelen. Hij is daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en was volgens de politie aanspreekbaar. Naar de oorzaak van het ongeval wordt door de politie en arbeidsinspectie waarschijnlijk nog onderzoek gedaan.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils