Bewoner aangehouden na vondst explosieven op boerderij in Steenbergen

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

STEENBERGEN – Op een boerderij aan de Welbergsedijk in Steenbergen heeft de politie donderdagavond explosieven aangetroffen. De politie was volgens omwonenden aan het begin van de avond begonnen met een onderzoek op het terrein. Tijdens het onderzoek werden de explosieven aangetroffen. De bewoner is aangehouden.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Onderzoek EOD
De Explosieven Opruimingsdienst is ter plaatse gekomen en heeft een onderzoek ingesteld. Uit voorzorg kwamen de brandweer en een ambulance ter plaatse. Er zou geen gevaar voor omwonenden zijn geweest. Wanneer de EOD de explosieven tot ontploffing brengt is niet bekend. De politie kon in verband met het lopende onderzoek nog geen verdere uitspraken doen over het onderzoek.

 

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia