(VIDEO) Brandweer rukt uit voor benzinelucht in straten van Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Bewoners van de Sirius in de wijk Dommelbergen in Oosterhout hebben donderdag tegen middernacht de brandweer gebeld. De bewoners kwamen thuis en roken voor de woning een sterke benzinelucht. Ook in de gang van de woning werd de benzinelucht waargenomen.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Metingen
De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse en heeft metingen verricht. Daaruit bleek inderdaad dat er een geringe benzinelucht hing in de riolering. Besloten werd om het riool met water goed door te spoelen. Omdat de benzine moet verdampen kan er nog wel een benzinegeur waargenomen worden. Er is geen gevaar voor de gezondheid.

Oorzaak niet bekend
Wie of wat de oorzaak van de benzinegeur is geweest is niet bekend.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia