Twee kettingbotsingen binnen half uur op Heistraat in Oosteind

0
In totaal zeven voertuigen bij twee kettingbotsingen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTEIND – Bij twee kettingbotsingen binnen een half uur op de Heistraat ter hoogte van tuincentrum Avri zijn vrijdagmiddag in totaal zeven voertuigen betrokken geweest. Terwijl de afhandeling van de eerste kettingbotsing afgehandeld werd waarbij drie voertuigen betrokken waren gebeurde op dezelfde weg ter hoogte van het ongeval een tweede kettingbotsing waarbij vier auto’s waren betrokken.

De afhandeling van de tweede kettingbotsing. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Geen gewonden 
Bij beide ongevallen waren geen gewonden en bleef het bij materiële schade. Op de Heistraat gebeuren ter hoogte van de Avri vaker ongevallen. Meestal is onoplettendheid de oorzaak, zo ook bij deze twee ongevallen.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia