Vrouw gewond bij beroving in binnenstad Breda, tasjesdief snel gearresteerd

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

BREDA – Een man heeft vrijdagmorgen in de binnenstad van Breda een vrouw van haar tas geprobeerd te beroven. Hij sloeg de vrouw daarbij hard tegen haar hoofd en het slachtoffer raakte gewond. Ze werd opgevangen in een hotel aan het kasteelplein en later behandeld door ambulancepersoneel. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zou het naar omstandigheden goed gaan met haar.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Tasjesdief gearresteerd
De politie verspreidde aanvankelijk een Burgernet bericht met het signalement van de verdachte maar kon al snel melden dat de tasjesdief dankzij een goede samenwerking was gearresteerd. Agenten hebben in het hotel van diverse getuigen verklaringen opgenomen. De verdachte is overgebracht naar het bureau voor verhoor en verder onderzoek.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia