(VIDEO) Camper vliegt over vangrail, bestuurder gewond naar ziekenhuis

0

ULVENHOUT – Op de A58 onder Breda, tussen Bavel en Ulvenhout, raakte vanavond de bestuurder van een camper gewond. Door onbekende oorzaak ramde de camper de vangrail, waarna hij er overheen vloog. Uiteindelijk bleef de camper met de twee voorwielen in de vangrail hangen, terwijl de achterwielen van de camper een paar meter lager op het talud stonden.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Laat op gang
De hulpverlening kwam relatief laat op gang, omdat de hulpdiensten eerst door hadden gekregen dat de camper bij knooppunt Princeville zou staan. Uiteindelijk bleek het een aantal kilometers verder bij St. Annabosch gebeurd te zijn.

Gewond
De bestuurder is na onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd, waarna een berger met zwaar materieel ter plaatse kwam om de camper te takelen.

File
De vangrail raakte ernstig beschadigd door het ongeval, en zal waarschijnlijk vanavond nog gerepareerd worden. Door het ongeval ontstond een kijkersfile in beide richtingen.

 

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia