Onopvallende politieauto belandt op de kant na aanrijding in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – Een onopvallend dienstvoertuig van de politie is zaterdagmorgen op de Oirschotsedijk in Eindhoven op zijn kant beland na een aanrijding met een andere auto. Een politieman die vanwege een piketfunctie altijd de beschikking heeft over de dienstauto was in privétijd met zijn gezin onderweg.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Traumahelikopter
Het ongeval gebeurde rond 10.20 uur ter hoogte van restaurant De Mispelhoef. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de ambulancedienst en collega’s van de agent rukten ook de brandweer en een traumahelikopter uit.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Ziekenhuis
Een vrouw is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen bleven ongedeerd. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt nog onderzocht.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision