(VIDEO) Vrouw die automobilist te hulp schiet op A59 wordt aangereden, auto rijdt door

0

SPRANG-CAPELLE – Een automobilist die zaterdagavond door nog onbekende oorzaak op de A59 bij Sprang-Capelle de macht over het stuur verloor is op de A59 bij Sprang-Capelle tegen de linker vangrail tot stilstand gekomen. Voorbijgangers die het ongeval zagen gebeuren stopte om de automobiliste te helpen. Op het moment dat een vrouw de bestuurster wilde helpen werd de behulpzame vrouw zelf aangereden door een auto. De bestuurder daarvan is doorgereden.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Beenletsel
Het slachtoffer is met vermoedelijk beenletsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Haar verwondingen lijken gelukkig mee te vallen. Ook een andere auto die op de vluchtstrook stond is geramd door een auto, ook deze bestuurder is doorgereden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om twee doorrijders.

Onderzoek
Op het wegdek is een afgebroken spiegelkap achtergebleven. Deze is vermoedelijk van de doorgereden auto. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar de twee doorgereden bestuurders. De snelweg was richting Waalwijk tijdelijk afgesloten. Verkeer kon van de af- en oprit gebruik maken.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia