(VIDEO) Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM – In een leegstaand pand aan de Vierlinghweg in Bergen op Zoom is maandagavond brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Er werd daarom meteen opgeschaald naar een GRIP1 situatie.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Zwarte rookwolken
Door de brand waren grote zwarte rookwolken tot in de weide omtrek te zien. Wie last heeft van de rook wordt door de brandweer aangeraden om ramen en deuren gesloten te houden en ventilatiesystemen uit te zetten.

Veel bekijks
Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. Het vuur en de rookwolk trekt veel bekijks van omstanders. “Dit bemoeilijkt de inzet van de hulpdiensten. Blijf vooral thuis en geef hulpverleners de ruimte”, aldus de brandweer.

 

Foto: Christian Traets – MaRicMedia