(VIDEO) Voorbijgangers redden vrouw uit te water geraakte auto in Breda

0

BREDA – Op de Graaf Engelbertlaan in Breda gebeurde vanmiddag een ongeval. Een oude vrouw kwam vanaf de A16, en reed onderaan de afslag rechtdoor het water in. Ze kon niet zelfstandig uit de auto komen. Terwijl de brandweer nog onderweg was, begonnen politie- en ambulancepersoneel samen met omstanders aan de reddingsactie.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Ladder
Een kozijnenmonteur die gestopt was, heeft zijn ladder vanaf de kant naar de auto gelegd en heeft de vrouw uit de auto kunnen halen. Ondersteund door de kozijnenmonteur en aan de andere kant opgevangen door politie- en ambulancepersoneel kon de vrouw op eigen kracht over de ladder het droge bereiken. Ze is na onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto uit het water gehaald.

 

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia