Vrouw beschoten op garagepleintje in Best

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

BEST – In de Mr. C. Goselingstraat in Best is maandagochtend een vrouw beschoten. Het slachtoffer werd rond 8.05 uur onder vuur genomen op een garagepleintje achter een aantal woningen. Ze raakte volgens de politie lichtgewond. De dader zou te voet op de vlucht zijn geslagen.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Signalement
De politie heeft onder omwonenden een Burgernet bericht verspreid met het signalement van de schutter. Het zou gaan om een slanke man met een zwarte jas, donkerblauwe spijkerbroek en een zwarte jas en schoudertas. De dader droeg een grijze integraalhelm en grijze schoenen met een witte zool.

Onderzoek
Op de plaats van de schietpartij doet de politie sporenonderzoek. Een wijkagent is begonnen met een buurtonderzoek om omwonenden te vragen of ze iets hebben gezien.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision