(VIDEO) Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een vrouw die een scootmobiel bestuurder is maandagmiddag ter val gekomen op de kruising Molenstraat met de Bredaseweg in Oosterhout. Waarschijnlijk heeft ze met een wiel de stoeprand geraakt waarna de vrouw hard ten val kwam op het asfalt. De vrouw liep een ernstige hoofdwond op en is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
Naast twee ambulances en politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De kruising van de Bredaseweg was tijdelijk gedeeltelijk afgesloten.

Eerste hulp
Twee vrouwen die voorbij fietste en die het ongeval zagen gebeuren hebben meteen eerste hulp geboden in afwachting van de hulpdiensten. Wat de precieze aard en de ernst van de verwondingen zijn is niet bekend.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia