Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een heftig ongeval op de Eisenhowerlaan in Eindhoven is woensdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt. De man werd rond 21.25 uur op de kruising met de Koudenhovenseweg Zuid geschept door een afslaande automobilisten.

Heftig ongeval
Een getuige zag hoe de man over de motorkap van de auto heen werd gelanceerd, minstens 25 meter door de lucht vloog en aan de andere kant van de kruising terechtkwam.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Gefixeerd
Hij is door medewerkers van de ambulancedienst voorzien van een infuus en zijn lichaam en nek zijn gefixeerd in een vacuümmatras en headblocks. De man had enorm veel pijn en heeft daarvoor een zware verdoving gekregen. Daarna is hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Onderzoek
De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en de betrokken automobilist. Ook is door de agenten gecontroleerd of beide verkeerslichten aan de zij van beide partijen tegelijk groen hebben. Dat is op deze kruising inderdaad het geval en daarom moet afslaand verkeer voorrang verlenen aan rechtdoorgaande weggebruikers.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision