Beschonken man raakt met auto te water in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / Persbsuro Sander van Gils

BOXTEL – Woensdagnacht rond 2.15 uur is een auto met Pools kenteken te water geraakt op de hoek van de Dr. van Helvoortstraat met de Mgr. Bekkersstraat in Boxtel. De automobilist kwam met zijn auto vanuit de Dr. van Helvoortstraat en reed op de kruising rechtdoor en kwam in de sloot nabij Hofjeshuis Vinckenrode tot stilstand.

Foto: Sander van Gils / Persbsuro Sander van Gils

Alcohol
Ambulancepersoneel was snel ter plaatse maar de beschonken bestuurder raakte niet gewond. Hij werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau op verdenking van het rijden onder invloed. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot getakeld.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persbsuro Sander van Gils