(VIDEO) Drie personen gewond bij auto over de kop op A58 Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM – Bij een ongeval op de A58 donderdagochtend ter hoogte van Bergen op zoom zijn drie personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak sloeg daar een auto over de kop en kwam ondersteboven tot stilstand. In de auto zaten vijf inzittende, drie daarvan zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Traumahelikopter
Naast meerdere ambulances, politie en brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Over de ernst van de verwondingen van de gewonden is nog niets bekend. Voor zover bekend zijn er geen andere weggebruikers betrokken bij het ongeluk.

Afgesloten
De snelweg richting Roosendaal was tijdelijk afgesloten maar is ondertussen weer vrijgegeven.

 

Foto: Christian Traets – MaRicMedia