(VIDEO) 16-Jarige fietser aangereden op snelweg A27 bij Bavel, zwaargewond naar ziekenhuis

0

BAVEL – Een 16-jarige jongeman uit Molenschot is in de nacht van donderdag op vrijdag op zijn fiets aangereden door een auto op de snelweg A27 ter hoogte van Bavel. Hoe de jongeman met zijn fiets op de snelweg terecht is gekomen wordt nog onderzocht. De jongeman werd van achter aangereden door een automobilist. De inzittenden van deze auto, een man en vrouw, kwamen met de schrik vrij. Zij zijn opgevangen door politieagenten en naar het bureau over gebracht.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zwaargewond
Meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is zwaargewond met een ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht. De traumahelikopter landde op de snelweg. De snelweg A27 is ter hoogte van Breda/Bavel in de richting van Tilburg afgesloten voor technisch onderzoek.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia