Fietser zwaargewond bij botsing tegen stilstaande motor in Nuenen

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

NUENEN – Een fietser is donderdagavond rond 22.25 uur op de Broekdijk in Nuenen ernstig gewond geraakt toen hij met zijn fiets tegen een stilstaande motorfiets botste en ten val kwam. De motorrijder die langs het fietspad stond werd ineens aangereden door een passerende fietser en scooterrijder. De motor viel hierdoor om en de fietser kwam ongelukkig op het fietspad terecht.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Traumahelikopter
Een opgeroepen traumahelikopter is ter plaatse geweest en de arts heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de hulpverlening aan de fietser. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Er kwamen twee ambulances, een traumahelikopter en enkele politie eenheden naar de plaats van het ongeval. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision