Man aangehouden na achtervolging in Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – In Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden na een achtervolging. De man werd rond halfvier in de nacht aangehouden in de omgeving van de Jeroen Bosch Tuin. De man was er net daarvoor lopend vandoor gegaan vanaf de St Josephstraat nadat de man zijn voertuig achterliet voor de ingang van de parkeergarage.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Aangehouden
Na een korte achtervolging werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Agenten zochten in de omgeving nog naar iets maar konden niet vertellen wat. Het voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Waarom de man er vandoor ging en vanaf waar de man werd achtervolgd is niet bekend. Diverse eenheden werden ingezet bij de achtervolging.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia