Motorrijdster gewond bij ongeval op Europalaan in Nuenen

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

NUENEN – Een motorrijdster is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Europalaan in Nuenen. Het ongeval gebeurde rond 11.20 uur op de rotonde bij de Smits van Oyenlaan. De vrouw reed met haar motor op de rechter rijstrook. Een automobiliste wilde invoegen maar zag hierbij de motorrijdster over het hoofd. De vrouw kwam hierbij lelijk ten val.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Pijn
Het slachtoffer heeft beenletsel opgelopen bij het ongeval, ook heeft ze flink letsel aan haar arm. De vrouw is in een vacuümmatras en gespalkt overgebracht naar een ziekenhuis voor verdere behandeling. Ze had veel pijn, in de ambulance heeft ze zware pijnstillers gekregen zodat haar jas en broek opengeknipt konden worden. De weg is een tijd afgesloten geweest.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision