Vijf gewonden door fiets op rijbaan bij ongeval op N2 bij Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de randweg van Eindhoven zijn vrijdagmiddag vijf gewonden gevallen. Rond 12.45 uur kwamen op de N2 ter hoogte van industrieterrein De Hurk drie auto’s met elkaar in botsing. De hulpdiensten rukten daarop meteen met groot materieel uit. De politie, brandweer en een meerdere ambulances werden opgeroepen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Vijf gewonden
Alle vijf de slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Wat ze precies mankeren is niet duidelijk. Een van de auto’s zou na het ongeval LPG hebben gelekt. De brandweer stelde de situatie veilig.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Fiets op rijbaan
Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk. Getuigen zouden een fiets op de rijbaan hebben zien liggen en zagen er even later iemand mee weglopen. Die zou mogelijk van een voertuig zijn gevallen. De politie onderzoekt de zaak en gaat actief op zoek naar deze betrokkene.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision