Vrouw neemt stuur over na onwel worden automobilist op A58 bij Goirle

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

GOIRLE – Op de A58 bij Goirle is vrijdagmiddag een eenzijdig ongeval gebeurd. Een man werd onwel achter het stuur van zijn auto en een vrouw die naast hem zat nam direct het stuur over en stuurde de auto naar de vangrail toe. De inzittenden, twee volwassenen en een kind, zijn daarna door voorbijgangers naar een restaurant in de buurt gebracht waar ze werden opgevangen door het personeel.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ziekenhuis
Daar is ook een ambulance gebeld en zijn de slachtoffers in eerste instantie binnen in het restaurant behandeld. Inmiddels kwam ook een 2e ambulance ter plaatse. Alle slachtoffers zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De kapotte auto werd later op een aanhanger opgehaald.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media