Automobiliste ramt muurtje en komt in sloot terecht op Goirlesedijk in Hilvarenbeek

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

HILVARENBEEK – Een vrouw is vrijdagavond in Hilvarenbeek met haar auto tegen een stenen muurtje en een reclamebord aangereden. De vrouw is rond 22.45 door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna ze ter hoogte van de Hilvaria Studio’s tegen het stenen muurtje botsten en uit eindelijk in de sloot terecht kwam.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ambulance
De vrouw kwam met behulp van omstanders uit haar auto. De vrouw is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken, ze bleek lichtgewond te zijn geraakt. De politie sloot de weg af voor het verkeer. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger uit de sloot gehaald. Een deel van de stenen muur kwam onder de auto terecht.

 

Foto: Toby de Kort / De Kort Media