Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

REUSEL – In de nacht van vrijdag op zaterdag om 1.15 uur is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Hooge Mierdseweg in Reusel. De bestuurder van een snorscooter kwam van Reusel richting Hooge Mierde over het fietspad gereden en zag een bocht over het hoofd en knalde vol op een boom.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Ziekenhuis
Voorbijgangers zijn gestopt en hebben de jongeman geholpen en 112 gebeld. De bestuurder van de scooter heeft bij het ongeval flink letsel opgelopen. Een traumaheli, en een first responder van de brandweer en ambulance waren opgeroepen. Uiteindelijk is de man met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Alcohol
De man had stevig gedronken en er lag nog glas op het fietspad van alcoholische drank. Van de scooter is nog maar weinig over. Door de klap lagen de brokstukken ver om de scooter verspreid.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision