(VIDEO) Verkeersruzie in Oss, twee gewonden, zeven aanhoudingen

0

OSS– Bij een verkeersruzie in Oss aan de Willibrordusweg zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen bij een verkeersruzie. Vermoedelijk zijn de twee slachtoffers neergestoken. De politie hield in totaal zeven personen aan.  De politie trof na de melding op de Willibrordusweg drie personen aan die betrokken waren bij de ruzie. Eén van hen bleek gewond te zijn en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Neergestoken
Vier anderen gingen er na de ruzie vandoor. Zij werden aangetroffen op de op de Joannes Zwijsenlaan. Van de vier personen, bleek er één gewond te zijn. Beide slachtoffers zijn waarschijnlijk neergestoken, aldus de politie.

Onderzoek
De politie doet verder onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Foto: Gabor Heeres – SQ Vision