Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

HAAREN – Zaterdagnacht is de brandweer uitgerukt voor een schuurbrand aan het Putterpad in Haaren. De brand werd rond 2.30 uur opgemerkt waarna de brandweer snel opschaalde naar middelbrand. Men zette twee blusvoertuigen in, ook kwamen twee watertankwagens met extra bluswater ter plaatse.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Geen gewonden
De politie sloot de omgeving van het Putterpad af en hield iedereen op afstand. Volgens de officier van dienst van de brandweer kon de brand beperkt blijven tot de schuur en kon de woning bespaard blijven. Bij de brand kwam veel rook vrij maar niemand raakte gewond.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Hennepkwekerij
In de schuur werd een hennepkwekerij aangetroffen. Daarom werd een verdachte aangehouden. of de wietplantage de brand ook heeft veroorzaakt is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak. Loco-burgemeester Carine Blom liet zich persoonlijk op locatie door de brandweer bijpraten.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils