Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – In het Park Valkenberg in Breda is maandagavond rond 18.20 uur een meisje aangereden door een scooter. De scooter reed daarna door. Diverse mensen in het park zagen het gebeuren en boden gelijk hulp aan het meisje.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Achterhaald
Volgens een getuige zou de scooterrijder hebben gezegd dat hij terug zou komen. De politie kwam ter plaatse en het aangereden meisje werd in de ambulance nagekeken. De scooterrijder bleef maar weg en uiteindelijk heeft de politie via het kenteken zijn telefoonnummer achterhaald.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Ambulance
Hij werd door de politie gebeld en dringend verzocht om terug te komen naar de plaats van het ongeval. De scooterrijder kwam terug en heeft het een en ander geregeld met het slachtoffer en de politie. Het meisje kon na behandeling in de ambulance haar weg weer vervolgen ze liep wel wat mank.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia