Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is dinsdagavond een automobilist gewond geraakt. Politiemensen die tijdens hun surveillance toevallig langs kwamen vonden het zwaargewonde slachtoffer kort na elf uur op de weg en zagen pas daarna zijn zwaar beschadigde auto in een sloot liggen.

Traumahelikopter
Omdat niet kon worden uitgesloten dat er meer slachtoffers waren rukten de hulpdiensten met groot materieel uit. Brandweerlieden zochten de berm en sloot af en een traumahelikopter kwam ter plaatse voor extra hulp aan de zwaargewonde automobilist.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ziekenhuis
Het slachtoffer is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Meer slachtoffers zijn uiteindelijk niet aangetroffen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media