Dodelijk ongeval Best, fietsster aangereden door auto

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

BEST – In best is een vrouw van 52 jaar omgekomen bij een ongeval. Ze stak een kruising over en zag een auto over het hoofd. De vrouw is gereanimeerd door ambulancemedewerkers maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Ook een traumahelicopter kwam naar de plek van het ongeval. De weg is dicht voor politie onderzoek.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Flinke schade aan auto
De vrouw stak een drukke doorgaande weg over, een man kon haar niet meer ontwijken en kreeg de vrouw over de motorkap. De schade aan de auto is flink, de man is mee genomen door de politie om in alle rust zijn verhaal te kunnen doen.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision