Man aangehouden in verband met vier overvallen in omgeving Breda

0
De overval op de brillenwinkel in Oosterhout - Foto: marcel van Dorst / MaRicMedia

BREDA – De politie heeft dinsdag 15 mei een 37-jarige Bredanaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht vier overvallen te hebben gepleegd. De man zou op 8 maart een brillenwinkel in Oosterhout hebben overvallen, op 13 maart sloeg hij toe bij een zonnestudio aan de Rulstraat.

De overvallen zonnestudio in Oosterhout – Foto: marcel van Dorst / MaRicMedia

Drogisterij winkels
Hij wordt er ook van verdacht op 20 april een drogist in Ulvenhout en kort daarna eenzelfde soort winkel in Breda te hebben overvallen. De man is in de cel gezet en wordt verhoord. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

De overvallen Kruidvat winkel in Ulvenhout – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia
De overvallen Etos drogist in Breda – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia