Politie onderzoekt zedendelict in Helmond

0
Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

HELMOND – De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar een zedenmisdrijf dat donderdag 17 mei rond 0.10 uur heeft plaatsgevonden op de Kanaaldijk N.O. in Helmond. Rechercheurs onderzoeken wat er is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen. Een jonge vrouw meldde zich donderdagochtend vroeg bij de politie nadat ze slachtoffer was geworden van een zedendelict.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

Getuigenoproep
Die heeft meteen een onderzoek opgestart. Mensen die rond middernacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. wil de politie graag spreken. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. Alle tips zijn welkom.

Buurtonderzoek
Politiemensen doen op dit moment onder andere een buurtonderzoek in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. en bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn die rechercheurs meer over het incident kunnen vertellen.