Voor derde dag op rij zwaar ongeval op A67

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

ASTEN – Op de A67 bij Asten heeft vanochtend een zwaar ongeval plaats gevonden. Een busje botste met flinke snelheid achterop een vrachtwagen die stilstond in een file. Het slachtoffer raakte hierbij bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd worden. De ambulance werd bijgestaan door een mobiel medisch team, dit lande met de helikopter midden op de snelweg.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Traumahelikopter
De snelweg is ongeveer twee uur volledig afgesloten geweest. Nadat de traumahelikopter vertrokken was kon een van de rijstroken open. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. Hierdoor zal de snelweg nog tot het middaguur beperkt te gebruiken zijn.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Ziekenhuis
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision