Met je hond naar de bioscoop, in Breda kon het

0
Met je hond naar de bioscoop in Breda. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Met je hond een bioscoopje pakken. Vrijdagavond kon het in het Chasse filmtheater in Breda. Zowel hond als baasje konden kijken naar een speciale voorstelling van de film Isle of Dogs. Een ‘verblaffende’ film, zoals Chassé Cinema hem aanprijst, van regisseur Wes Anderson.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Niet de eerste stad
Breda is niet de eerste stad waar deze film speciaal voor baasjes en hun honden wordt gedraaid. Steden als New York, San Francisco, Londen en (afgelopen zondag) Rotterdam gingen de Baroniestad al voor.

Geen pauze
De film gaat in één keer door en er is geen pauze ook gaat het volume wat zachter. ,,De oren van honden zijn gevoelig, we zetten het geluid daarom wat minder hard dan gebruikelijk. En we laten het licht een beetje aan.” Bovendien worden er drinkbakken met water in de zaal gezet.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia