(VIDEO) Bestuurder schildersbusje gewond na ongeval op A16

0

LANGEWEG – Bij een eenzijdig ongeval op de A16 ter hoogte van knooppunt Zonzeel is zaterdagochtend een bestuurder van een schildersbusje gewond geraakt. De man kwam door nog onbekende oorzaak met zijn auto in een slip en belandde naast de snelweg in een sloot.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gewond
Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse. De bestuurder raakte gewond aan zijn nek en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Mogelijk dat de man onder invloed zou zijn geweest van drank of drugs maar dat zal verder onderzoek moeten uitwijzen.

Berger
Een berger heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd. Het overige verkeer had nauwelijks last van het ongeval. Eén rijstrook was tijdelijk rood afgekruist.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia