Barbecuen in een schuurtje? Niet echt slim

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – De brandweer en politie zijn zaterdagavond uitgerukt naar de Frambozenstraat in Eindhoven. Buurtbewoners zagen rook uit een schuurtje komen en belden de brandweer. Het schuurtje rookte flink, dus de politie die als eerste bij de brand aankwam besloot over de poort te klimmen. Ook de brandweer kwam op dat moment met toeters en bellen de straat in.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Barbecue
Een agent trof echter geen brand aan maar de bewoner die lekker in zijn schuurtje zat te barbecuen. De brandweer heeft de man (die slecht Nederlands sprak) met klem verzocht de BBQ voortaan buiten in de tuin aan te steken.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Gevaarlijk
Niet alleen kan de schuur in brand vliegen, de man zat vol in de rook in een afgesloten ruimte. Daardoor had dit heel anders kunnen aflopen voor de man. De man (die er wel om kon lachen) heeft zijn bbq nu naar buiten verplaatst en heeft alsnog kunnen genieten van een stukje vlees.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision