Automobilist rijdt door na inrijden op verkeersregelaar in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Bezuidenhoudseweg in Eindhoven is maandagavond rond 20.45 uur een verkeersregelaar aangereden. Een kruising was afgesloten ivm het Foodstock foodtruck-festival in het Philips de Jonghpark. Een automobilist was het niet eens met de aanwijzingen van de verkeersregelaar. Na een discussie trapte de man het gas in en reed de vrouw aan.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Gearresteerd
Zij raakte gewond aan haar been en de man in de auto reed vervolgens door. Terwijl de vrouw in een ambulance behandeld werd aan haar been keerde de man terug. Hij is meteen opgepakt door de politie en naar het bureau gebracht. De man moest ook een blaastest ondergaan, of hij onder invloed was van alcohol is niet bekend.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Agressie
De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar zal vanavond wel aangifte doen tegen de man. Volgens collega-verkeersregelaars gebeurt het jammer genoeg veel te vaak dat mensen boos worden. Nog tijdens de afhandeling van het incident werd er aan de anderen kant van de kruising een verkeersregelaar uitgescholden en bedreigd door een boze automobilist.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision