Zeven aanhoudingen tijdens zonnige Dancetour in Breda

0
Dancetour Breda. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Het gratis dancefestival Dancetour streek zondagmiddag neer op het Chasseveld in Breda. Met ruim 20.000 bezoekers een zeer geslaagde editie volgens de organisatoren.

Lil Kleine was een uur later dan gepland op het podium. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gratis
Net als voorgaande jaren was Dancetour ook dit jaar weer gratis te bezoeken. Dat betekende niet dat het publiek geen grote namen voorgeschoteld kreeg. Lil’ Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Ruthless, STUK en Giocatori betraden het podium.

Zeven aanhoudingen 
Tijdens het evenement werden in totaal zeven aanhoudingen verricht. De personen zijn onder meer aangehouden voor openbare dronkenschap, mishandeling, drugsbezit en wapenbezit. Verder verliep het festival rustig en gemoedelijk.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia