Bestelauto in brand in Bergen op Zoom

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – In Bergen op Zoom is in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een auto uitgebrand. Dit gebeurde rond 1.00 uur aan de Karel Doormanstraat. Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van de bestelauto al volledig in brand.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Opengeknipt
De brandweer heeft de brand geblust en heeft tijdens het nablussen de achterkant met zwaar hydraulisch redgereedschap moeten openknippen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de brand.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Eerdere brand
In de nacht van vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei raakte aan de Rembrandtstraat een auto bij een brand zwaar beschadigd. Er was een sterk vermoeden van brandstichting. Bij het voertuig werd een fles, vermoedelijk gevuld met terpentine, aangetroffen. Vermoedelijk was de fles gebruikt om de auto in brand te steken.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia
Foto: Christian Traets / MaRicMedia