Auto en carport uitgebrand in Deurne

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

DEURNE – Een brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag voor veel schade gezorgd bij een huis aan de Rembrandt van Rijnstraat in Deurne. Rond 3.35 uur vatte onder de carport naast de woning een auto vlam. In korte tijd stond daarna ook de carport in lichterlaaie.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Hulp
De brandweer kwam met twee blusvoertuigen, een watertankwagen en een hoogwerker ter plaatse maar kon niet voorkomen dat zowel de auto als de carport door de brand werden verwoest. Ook de woning zou beschadigd zijn geraakt. Brandweerlieden uit Asten en Helmond kwamen werden opgeroepen om hun Deurnese collega’s te hulp te schieten.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Onderzoek
De bewoners wisten op tijd een veilig heenkomen te zoeken en raakten niet gewond. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision