Voorbijganger wekt slapende bewoners van brandende woning in Waalre

0
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

WAALRE – Aan de Dirck van Hornelaan in Waalre heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed. Een wandelaar merkte rond 2.00 uur een vreemde lucht op en toen hij op onderzoek uitging zag hij een hoop rook achter een woning vandaan komen.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

Uitslaande brand
De man belde aan bij het huis en wist zo de al slapende bewoners te wekken. Aan de achterzijde van het huis bleek een uitslaande brand in een aanbouw te woeden. De brandweer kon het vuur, dat zich al verspreid had tussen de schroten, snel onder controle krijgen. Wel heeft de woning behoorlijk wat schade opgelopen. Mede dankzij het alerte optreden van de voorbijganger raakte er echter niemand gewond.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision